Recept van I love food & wine:
Waterzooi van kip en groenten
- Ingrediënten:
- aardappelen, champignons, peterselie, kippenbouillontablet, kippenbouten, prei, slagroom, spruitjes, verse tijmblaadjes en wortel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, champignon, citroen, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van I love food & wine:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / voorgerecht uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst: