473 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: citroencitroensapgehaktgembergroentebouillonkaneelknoflookkomijnkomijnzaadkorianderkorianderzaadlimoenolieoreganopaprikapoederpeperpeterselierode paprikarode uitomatenpureeuiwaterzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Turquoise:

Ovenschotel van grote champignons, tomaten en chilipepers

Ingrediënten:
boter, champignonhoeden, gerookt paprikapoeder, knoflook, komijn, mild paprikapoeder, olijfolie, rode chilipeper, rode puntpaprika, rode ui, sherryazijn, tijm en trostomaat

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Harira: Marrokaanse soep van tomaat en kikkererwten

Ingrediënten:
kikkererwten, tomaat in blik, bouillon, fruit, gember, groentebouillon, groenten, kikkererwten, knoflook, komijnzaad, kruiden, kurkuma, linzen, olie, paprikapoeder, peper, pompoenpitten, rode linzen, rood pepertje, knoflook, tomaten, tomatenblokjes, tomatenpuree, ui, kruiden, wortel en wortels

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Pinda bravoe

Ingrediënten:
bakbanaan, bladselderij, gemberwortel, kippenbouillon, komijnpoeder, laurier, olie, pimentpoeder, pindakaas, rode peper, sjalot en tomaat

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:

Gelaagde hummussalade

Ingrediënten:
biet, blik groene linzen, cayennepeper, gele paprika, hummus, komijnpoeder, komkommer, little gem, olijfolie, pompoenpitten, rodewijnazijn, tomaat, tomatenpuree, wortel en zonnebloempitten

Soort:
salade / peulvruchten / groente
Een recept uit Merijn Tol en Mina Abouzahra - Proef! Oranjebloesem

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Proef! Oranjebloesem:

Grove auberginemousse

Ingrediënten:
aubergine, knoflook, komijnpoeder, koriander, landbrood, marokkaanse olijfolie, olijfolie, peterselie en tomaat

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Pikante bonen

Ingrediënten:
bladpeterselie, boterbonen, feta, gehakt, harissa, kerstomaat, komijnpoeder, olijfolie, sjalotten, suiker, knoflook, tomaten, witte bonen en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen

Recept uit Thug kitchen:

Maisdip Met Zwarte Ogenbonen

Ingrediënten:
jalapeñopeper, knoflook, komijnpoeder, koriander, lente-ui, limoensap, mais, olijfolie, rode paprika, rode wijnazijn, tomaat, zout en zwarte oogbonen

Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol

Brunch / lunch uit 1 groente in de hoofdrol:

Rode Paprika Shakshuka

Ingrediënten:
bladpeterselie, geelwortelpoeder, gehakt, komijnpoeder, olijfolie, rode chilipeper, saffraan, scharreleieren, knoflook, tomatenblokjes, ui en yoghurt

Keuken:
Israëlisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mascha Lammes - Wereldbroodjes

Lunch / avondmaal uit Wereldbroodjes:

Sabich

Ingrediënten:
aubergines, koriander, chiliflakes, citroen, eieren, groene pepers, karwijzaad, knoflook, komijnpoeder, komijnzaad, komkommer, korianderzaad, mango, olijfolie, peterselie, pitabroodjes, tahin en tomaten

Keuken:
Israëlisch
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:

Wittebonenhummus met pittige mais

Ingrediënten:
cannellinibonen, cayennepeper, citroensap, gerookte paprika, hennepzaad, komijnpoeder, koriander, lente-ui, minimaiskolf, olijfolie, paprikapoeder, tahin en tomatenpuree

Soort:
peulvruchten
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / lunch / voorgerecht uit Bouillon:

Tortillasoep van fazantenbouillon

Ingrediënten:
avocado, cheddar, fazantenborst, fazantenbouillon, fazantenpoten, jalapeñopeper, knoflook, komijnpoeder, korianderblaadjes, limoen, maïskorrels, olie, tomatenblokjes en uien

Soort:
tortilla / soep/bouillon / wild en gevogelte
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Geroosterde auberginesalade

Ingrediënten:
aubergine, citroensap, gemberpoeder, knoflook, komijnpoeder, koriander, olijfolie, peper, peterselie, tomaat en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegetarisch
Haal meer recepten op...