Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Gevuld runderbraadstuk - cotechino in galera
- Ingrediënten:
- cotechino, ham, olijfolie, peper, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, ui en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bleekselderij, bloem, boter, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, vleesbouillon, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit De worst story:
Recept uit De worst story:
Recept uit De worst story:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De worst story:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Recept uit L'Art de la table:
Recept van Sweet Food Lovin:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España: