107 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroensapeigemberkaneelknoflooklamsvleesmaïzenaolieolijfoliepeterselieplantaardige olierode wijnrunderbouillonrundvleessjalotsuikeruivleeswaterwortelzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Haasbiefstuk in wijnsaus

Ingrediënten:
bloem, boter, framboos, gemalen roze peperkorrel, haasbiefstuk, olijfolie, rode wijn, sjalot, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Getest: Vivera Biefstukc

Ingrediënten:
biefstuk, hamburgers, champignonpoeder, ei, eiwitten, gluten, kokosolie, kruiden en specerijen, maltodextrine, melk, tartaar, vet, vleesvervanger, zeezout, zonnebloemolie en zout

Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:

Lendenbiefstuk bourguinon

Ingrediënten:
aardappelpuree, boter, kastanjechampignon, knoflook, lendenbiefstuk, peper, rode wijn, runderbouillon, spek, tijm, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
sous-vide / rundvlees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Beef with Pineapple / Rundvlees met ananas

Ingrediënten:
ananas, bleekselderij, donkere bruine suiker, droge sherry, kogelbiefstuk, maïzena, marinade voor rundvlees met ananas, ossenhaas, peper, plantaardige olie, rijstwijn, runderbouillon en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Runderrolletjes met ham en olijven

Ingrediënten:
bloem, citroensap, gekookte ham, gevulde groene olijven, knoflook, kruiden, lendebiefstuk, peper, runderbouillonblokje, ui, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Lamssalade met Georgische pruimensaus

Ingrediënten:
dragon, gemalen komijn, knoflook, lamskoteletten, lamsoor, plantaardige olie, pruimen, rietsuiker, rode pruimen, rumpsteak, venkelzaad, water, witte wijnazijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
salade / vlees
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Avondmaal uit Noedels:

Noedels met chilisteak en basilicum

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, dikke lende, droge sherry, gember, knoflook, lendebiefstuk, lichte sojasaus, limoensap, mirin, nam pla, noedels, pindaolie, plantaardige olie, rode chilipeper, suiker, thaise vissaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:

Rib Eye with Cherry Mustard Marmalade and Porcini

Ingrediënten:
boter, eekhoorntjesbrood, gemalen jeneverbes, ingemaakte kers, korianderpoeder, grove mosterd, mosterdzaad, olie, pekel van ingemaakte kers, peperkorrels, pinot noir, quatre épices, ribeye, rode wijnazijn, sjalot, venkel en zure kersenpuree

Soort:
vlees
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:

Miniwellingtons

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, dijonmosterd, eidooier, kastanjechampignons, meel, parmaham, peper, plantaardige olie, steak, tijm en zout

Soort:
vlees / hartige hapjes
Een recept uit  - De geur van witte rijst

Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:

Soto betawi van oma ika

Ingrediënten:
asem, bladselderij, bouillon, gebakken uitjes, ketjap manis, kokosmelk, laos, rundvlees, salam, sereh, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Indisch
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:

Runderrollade

Ingrediënten:
augurk, bleekselderij, gerookt spek, knoflook, kogelbiefstuk, olie, paprikapoeder, peper, peterseliewortel, prei, rode wijn, runderbouillon, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vlees
Haal meer recepten op...