Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Moules Marinière (Dollase)
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, droge witte wijn, peterselie, sjalot, tijm, wortel en zwarte peper
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, slagroom, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Recept uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild: