Recept uit Keukendagboek 2:
Lams-'ossobuco' met pappardelle en peterselie
- Ingrediënten:
- boompitten, boter, walnoten, groenten, ui, kastanjes, kool, lamsvlees, noten, olijfolie, pasta, peper, peterselie, room en zout en peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, boter, citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, paprika, peterselie, rijst, specerijen, spinazie, suiker, tijm, ui, vet, vlees, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Pizza & pasta:
Lunch uit Love your lunch:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Picknick / lunch uit Love your lunch:
Picknick / lunch uit Love your lunch:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Recept van Okoko recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote vegetarische kookboek:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie: