218 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroencitroensapeieidooiergroentebouillonknoflooklauriermelknootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeterselieroomsjalottijmuiwaterwitte peperwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Toscane

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Tagliatelle met citroensaus

Ingrediënten:
aquavit, citroen, citroensap, parmezaanse kaas, pasta, peper, slagroom, suiker en tagliatelle

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Witlofsaus

Ingrediënten:
boter, citroensap, gevogelteglace, magere room, slagroom, suiker, witlof, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / wild en gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Groene pepersaus

Ingrediënten:
azijn, cognac, gevogeltebouillon, gevogelteglace, magere room, port, slagroom, suiker, verse groene peperkorrels, witte wijn, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / wild en gevogelte
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Varkensbuik in amandelmelk

Ingrediënten:
amandelen, amandellikeur, amaretto, citroenrasp, citroenschil, kaneel, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, melk, slagroom, suiker, varkensbuik, verse tijm, witte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Gegeleerde langoustines

Ingrediënten:
artisjokbodem uit blik, champignons uit blik, citroensap, gelatine, kreeft uit blik, langoustines, slagroom, suiker, witte peper, witte wijn, wortel en zout

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Stachelbeersauce - Kruisbessensaus

Ingrediënten:
camembert, crème fraîche, dragon, dragonazijn, droge vermout, druivenpitolie, fourme d'ambert, gorgonzola, kardamom, kerriepoeder, kruisbessen, nootmuskaat, peper, sjalot, slagroom, suiker, tijm, wodka en zout

Keuken:
Duits
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Worteltjesterrine

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, courgette, eieren, groentebouillon, peper, sinaasappelschil, slagroom, suiker, worteltjes en zout

Soort:
groente / paté/terrine
Haal meer recepten op...