Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Koude gepocheerde zeeforel met tzatziki
- Ingrediënten:
- court-bouillon, knoflook, komkommer, munt, peper, witte wijnazijn, yoghurt, zeeforel en zeezout
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroen, citroensap, dille, griekse yoghurt, groente, knoflook, koriander, kruiden, olijfolie, peterselie, rode ui, specerijen, suiker, tomaat, ui, vet, water, wortel, yoghurt, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Spis:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Bijgerecht uit Het spirelli kookboek:
Diner / voorgerecht uit Gesund Geniessen:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Het spirelli kookboek:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept uit Gemüse! :
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Het spirelli kookboek:
Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Lunch uit Het insectenkookboek:
Recept uit Gemüse! :
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Lunch uit Het voedselzandloperkookboek:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:
Lunch / avondmaal uit De smaak van kokos:
Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Veggie in 30 minuten: