Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:
Knoflookpaté
- Ingrediënten:
- boter, kippenlever, knoflook, ontbijtspek, peper, rode ui, rundergehakt, speklappen, tijm en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- paté/terrine
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, room, runderbouillon, sjalot, slagroom, spek, tijm, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Bijgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia: