Gebraden patrijs met druivenblad

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 122 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Patrijs met boschampignons

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Boerenkool- of druivenbladrolletjes gevuld met gele rijst

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Boerenkool- of druivenbladrolletjes gevuld met gerstpilav

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Kwartels in druivenbladeren

Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje