Basisrecept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Kalfsfond
- Ingrediënten:
- bouquet garni, champignon, kalfspoulet, kalfsschenkel, knoflook, kruidnagel, mergpijp, olijfolie, prei, ui en wortel
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, brood, fruit, groente, kalfsbotten, knoflook, knolselderij, kruiden, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, rijst, tijm, tomaat, ui, vis, vlees, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Sous vide:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Basisrecept uit Twaalf:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Basisrecept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Speisekammer:
Basisrecept uit Het Beste Uit Frankrijk:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Wild en gevogelte: