Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Kalfsoesters met citroen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, kalfsoesters en olijfolie
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, dragon, droge witte wijn, ei, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kippenbouillon, kippenfond, knoflook, kruiden, olie, peper, peterselie, runderbouillon, sjalot, tijm, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Margriet kookboek: