Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Daux-filet au beurre rouge - Lendebiefstuk met rode boter
- Ingrediënten:
- boter, lendebiefstuk, olie, peper, bladpeterselie, rode wijn, sjalot en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, droge rode wijn, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rozemarijn, runderbouillon, rundergehakt, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, water, wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Smokey goodness:
Recept uit Smokey goodness:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Recept uit The big green egg book:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud: