Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Kalfsschnitzel, gepaneerd
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, kalfsschnitzel, olie en paneermeel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bloem, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, eiwit, frituurolie, gehakt, knoflook, melk, mosterd, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, rundergehakt, ui, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fast food:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / voorgerecht uit Wat het Groene Hart schaft:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Fratello & Sorella:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken: