Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Kalfskarbonade met salie en citroen
- Ingrediënten:
- boter, ei, kalfslendekarbonade, knoflook, melk, olijfolie, paneermeel, salie en tarwebloem
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, cayennepeper, citroensap, gehakt, half-om-halfgehakt, melk, mosterd, nootmuskaat, olie, olijfolie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode ui, rundergehakt, sjalot, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / lunch / buffet / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Van piepers tot pasta:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Lunch uit Heerlijk simpel:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: