Gigot au miel dans sa croute et sa puree de feves a la menthe - Lamsbout met honing en croute met puree van tuinbonen met munt

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 87 in La cuisine Charentaise .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
lamsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Eiwitschuim, basisrecept

Een recept uit delicious. magazine - 2015-04

Gelati fatti con solo sugo di frutta - IJs van zuiver vruchtensap (stevige versie)

Een recept uit  - Elena Spagnol - I gelati fatti in casa con en senza macchina

dehydrating formula for Crisp Chips 2

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

dehydrating formula for Crisp and Airy Wafers

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]