Gigot au miel dans sa croute et sa puree de feves a la menthe - Lamsbout met honing en croute met puree van tuinbonen met munt
Een recept van Liliane Benoit en Agnès Claverie.
Je vindt dit recept op pagina 87 in La cuisine Charentaise .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- lamsvlees
Ingrediënten
Bestel op ah.nlWaarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.