Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Soupe de poisson au merlu - Vissoep van heek
- Ingrediënten:
- aardappel, bouquet garni, heek, heekkop, kerrie, knoflook, peper, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
We hebben één boek van Agnès Claverie waarvan één boek mét recepten.
Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Agnès Claverie? Registreren is gratis!
Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!
Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Diner / voorgerecht uit La cuisine Charentaise:
Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Bijgerecht uit La cuisine Charentaise:
Recept uit La cuisine Charentaise:
Diner / voorgerecht uit La cuisine Charentaise:
Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Recept uit La cuisine Charentaise:
Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Bijgerecht uit La cuisine Charentaise:
Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Diner / voorgerecht uit La cuisine Charentaise:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Bijgerecht uit La cuisine Charentaise:
Diner / voorgerecht uit La cuisine Charentaise:
Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Diner / voorgerecht uit La cuisine Charentaise: