Mulet marine - Harder van de marinier

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 78 in La cuisine Charentaise .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Sweet and Sour Red-Cooked Fish / Zoetzure rood-gekookte vis

Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Gestoofde vis op de wijze van hunan-sichuan

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Razor Clam "Takoyaki"with Grey Mullet Bottarga, Sea Bean and Mutsu Apple

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Harder met miso

Een recept uit Yvette van Boven - Uit de oven van Van Boven