Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Conchiglie met kruiden
- Ingrediënten:
- citroensap, conchiglie, munt, olijfolie, salie, tijm, tomaat, ui en wijnruit
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, ei, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, oregano, peper, peterselie, rozemarijn, sjalot, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Eten en zo:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bonen!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fast food:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De zomerkeuken:
Lunch / avondmaal uit De zomerkeuken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Avondmaal uit Eten met z'n allen:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër: