Diner / nagerecht uit Aan tafel met Verdi:
Ciglege al Lambrusco (Kersen in Lambrusco)
- Ingrediënten:
- citroenrasp, kaneelstokjes, kruidnagel, lambrusco, ontpitte kersen en suiker
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, fruit, gember, honing, kaneelstokje, knoflook, kruiden, kruidnagelpoeder, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode wijn, sinaasappel, sinaasappelschil, specerijen, steranijs, suiker, ui, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht uit Aan tafel met Verdi:
Drinken / aperitief uit Delicious. Het kookboek!:
Drinken uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / nagerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept van Food & Friends:
Drinken uit Zeeuwse pot:
Recept uit Kooktechnieken:
Recept uit De Joodse keuken:
Drank (alcoholisch) / dranken / fondue / drinken / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:
Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Drinken uit Het kookboek van Tip Culinair:
Basisrecept uit Portfolio:
Diner / nagerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Home made:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Diner / nagerecht uit Moro Londen:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Elzas:
Recept van Patesserie: