Recept uit Koken voor elke dag:
Gerst-champignonsoep
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, champignons, gerookte tofu, gerst, groentebouillon, peper, peterselie, tomatenketchup, tomatenpuree, uien en wortelen
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, boter, citroensap, courgette, ei, fruit, groente, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, prei, specerijen, tijm, tomaat, ui, vet, vlees, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Snack / diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Recept van Onze Franse keuken:
Recept uit Lima - het kookboek:
Diner / voorgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Down to earth: