71 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: artisjokbladpeterseliebleekselderijbloemcitroendroge witte wijneigroentebouillonkaaskippenbouillonknoflookmelknootmuskaatolijfoliepeperpeterselierisottorijstroomsjalottijmvruchtensapwaterwitte wijnzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Artisjokkentaartjes - sformatini di carciofi

Ingrediënten:
artisjok, boter, citroensap, ei, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, room, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht / tussengerecht uit De Zilveren Lepel:

Risotto met saffraan en zoethoutpoeder

Ingrediënten:
boter, carnarolirijst, citroensap, donker zoethoutpoeder, droge witte wijn, extra vergine olijfolie, kippenbouillon, parmezaanse kaas, risottorijst, saffraandraadjes, saffraanpoeder, witte ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:

Groene-groentetaart - torta di erbette e carciofi

Ingrediënten:
artisjok, bloem, boter, citroensap, groene bladgroenten, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, peper, raapstelen, snijbiet, spinazie, ui, verse marjoraan, witbrood en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch / groente
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Spaghetti met citroen en kappertjes

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, citroensap, kappertjes, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalot, spaghetti, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Spaghetti met citroen en basilicum

Ingrediënten:
basilicum, boter, citroenrasp, citroensap, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalot, spaghetti, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Soesjes met pikante vulling

Ingrediënten:
avocado's, bieslook, boter, citroensap, dragon, ei, eierdooiers, kaas, knoflook, krulpeterselie, peper, platte kaas, room, sjalotten, soezendeeg, witte saus en zout

Een recept uit Martina Slajerova - Het ketodieet: de snelle recepten

Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:

Zeevruchtenrisotto

Ingrediënten:
bloemkoolrijst, chorizo, citroensap, eendenvet, garnalen, ghee, inktvis, knoflook, kokkels, mosselen, olijfolie, parmezaanse kaas, pepperoni, peterselie, spinazie, ui, zout en zwarte peper

Soort:
bouillon
Een recept uit Martina Slajerova - Het ketodieet: de snelle recepten

Snack / snack of tussendoortje / avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:

Kip in parmezaanjasje met koolsla

Ingrediënten:
citroensap, eendenvet, ghee, groene kool, ketchup, kipfilet, knoflook, knolvenkel, lente-ui, mayonaise, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, sriracha, uienpoeder, zout en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:

Aspergerisotto

Ingrediënten:
boter, citroensap, groene asperge, kalfsfond, parmezaanse kaas, peper, risottorijst, sjalot, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Kalkoengalantine

Ingrediënten:
bleekselderij, boerenkool, boter, champignon, citroensap, courgette, eiwit, honing, kalkoen, kalkoenkarkas, kalkoenorganen, knoflook, krenten, laurierblad, nootmuskaatpoeder, parmezaanse kaas, preitjes, rode wijn, saffloerolie, spinazie, tijm, ui, versgemalen zwarte peper, wortel en zout

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte / feestdagen
Een recept uit  - 101 ballen

Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:

Risottoballetjes met paddenstoelen

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, broodkruim, citroenrasp, citroensap, droge witte wijn, ei, gedroogd eekhoorntjesbrood, groentebouillon, kastanjechampignons, knoflook, mayonaise, olijfolie, parmezaanse kaas, plantaardige olie, risottorijst, rode paprika, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Canneloni

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, doperwten, melk, olijfolie, oregano, paprikapoeder, parmezaanse kaas, rundergehakt, tomatenpuree, ui, voorgekookte canneloni, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / ovenschotel
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Céleri braissé

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, bouillon, bouquet garni, citroensap, ham, kaas, maïzena, spek, tomatenpuree en ui

Soort:
groente
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Parmezaansoep

Ingrediënten:
boter, citroensap, gevogeltefond, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, room, sjalotten en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Citroen-kervelfarfalle met asperges

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, citroensap, farfalle, groene asperges, groentebouillon, honing, kerstomaat, kervel, knoflook, lente-ui, oeoer, olijfolie, parmezaanse kaas en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - Allerhande kerstclassics 2012

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Allerhande kerstclassics 2012:

Hartige oliebollen

Ingrediënten:
bier, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, ei, frituurvet, gist, melk, parmezaanse kaas en sjalot

Soort:
vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Steven Joyce en Rebecca Seal - Istanbul

Recept uit Istanbul:

Hünkar beğendi

Ingrediënten:
bladpeterselie, bot, citroensap, zout, bloem, boter, gedroogde oregano, gedroogde tijm, aubergine, kaas, lamsstoofvlees, melk, schenkel, tomaten, tomatenpuree, turkse kaas, ui, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Turks
Haal meer recepten op...