Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Kalfslever met citroen
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, brood, citroen, croutons, dragon, kalfslever, kervel, knoflook en sjalot
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, ei, gruyère, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, oud brood, parmezaanse kaas, peper, peterselie, runderbouillon, slagroom, stokbrood, tijm, ui, witbrood, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Ontbijt uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Brunch / lunch / lunchgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / lunch / voorgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Lunch / bijgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Vegeterranean:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Recept uit Solo Food:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: