Duiven Lucien Cendret

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 246 in A propos bistro .

Keuken:
Frans
Gang:
avondmaal / hoofdgerecht
Soort:
wild en gevogelte
Bereidingstijd:
50 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Tartine de bouquets / Boterham met steurgarnalen

Een recept uit  - Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne

Kaasbroodjes op Walliser wijze

Een recept uit  - Koken voor twee

Zoupa

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Gekookt ei met mouillettes

Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel