304 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboterbroodeifruitgranengroentekikkererwtenknoflookkruidenmelkolieolijfoliepaprikapeperpreirijsttomaatuiviswaterwortelzoutzuivel
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Huzarensalade

Ingrediënten:
aardappelen, erwten, mayonaise, peper en zout, stoofvlees, wortels, zilveruitjes, zure appel en zure augurken

Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Diner / hoofdgerecht uit Jamie's dinners:

Stoofpot van Andy de gasfitter

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, kikkererwten, koriander, rode ui, rozemarijn, sinaasappel, stoofvlees, tomaat in blik, wortel en yoghurt

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:

Bitterballen niçoise - ballottes à la niçoise

Ingrediënten:
aardappel, broodkruim, ei, gaar stoofvlees, jonge sjalot, knoflook, lente-ui, peper, persillade, plantaardige olie, pot-au-feu vlees, tomatensaus en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Arthur le Caisne - Het slagershandboek voor de thuiskok

Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:

Stoofpot

Ingrediënten:
aardappel, grove mosterd, meiraap, mergpijp, peper en zout, prei, ribstuk, runderbouillon, rundvleesstoofpot, slagroom, sukadestuk, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Rundvlees-aardappelstoofpot - boeuf à la gardiane

Ingrediënten:
bildstar aardappel, bouquet garni, dikke rib, knoflook, olijfolie, peper, runderschouder, runderstoofvlees, ui, zout, zuurkoolspek en zwarte olijf

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Gegratineerd rundvlees - hachis au gratin

Ingrediënten:
bildstar aardappel, boter, broodkruim, gaar stoofvlees, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, persillade, pot-au-feu vlees, tomatensaus, ui en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / rundvlees
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Gestoofd hertenvlees met jeneverbessen

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, bloem, boter, jeneverbes, knoflook, olijfolie, peterselie, rozemarijn, runderbouillonblokje, stoofvlees, ui, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / wild
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Mussamancurry

Ingrediënten:
aardappel, kaneelstokje, kardemompeul, kokosmelk, kokosroom, mussaman-currypasta, palmsuiker, pinda, stooflappen, tamarinde, thaise vissaus en ui

Keuken:
Thais
Soort:
vlees
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Antilliaanse runderstoofpot

Ingrediënten:
aardappels, bloem, boter, gedroogde tijm, gerookte spekjes, knoflooktenen, neutrale olie, paprika, passata, peper, peper en zout, rijst, runderbouillon, gemalen chilipeper, stoofvlees en uien

Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Bollito misto

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, cotechino, kalfstong, kiprollade, laurier, peterseliestelen, rundersukade, uien, varkensworst, winterpeen en zwarte peperkorrels

Soort:
rundvlees
Een recept uit Hans Belterman - Filippijnen

Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:

Gestoofd rundvlees - mechado

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, citroensap, citroenschil, knoflook, kruidenazijn, laurierblad, limoensap, limoenschil, olie, prei, rode spaanse peper, runderstoofvlees, sliertsjalot, sukadestuk, tomaat, ui, voorjaarsui en zout

Keuken:
Filipijns
Soort:
stoofgerecht / vlees / aardappelgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [5]:

*American Bbq: Kansas City Bbq Sauce, Kansas Rub, Memphis Rub, East Texas Bbq Sauce, Memphis Bbq Sauce, North Carolina (Eastern Region) Bbq Sauce, South Carolina Bbq Sauce, Centrifuged Bbq Sauce, Kentucky Bbq Sauce, North Carolina (Lexington Sty Le) Bbq Sauce, Red Coleslaw, White Coleslaw, Potato Salad, Fried Green Tomatoes, Fried Pickles, Remoulade Sauce, Corn Bread, Baked Beans, Buttermilk Biscuits, Pork Ribs, Pulled Pork Shoulder, Beef Brisket, Beef Short Ribs American Bbq: Kansas City Bbq Sauce, Kansas Rub, Memphis Rub, East Texas Bbq Sauce, Memphis Bbq Sauce, North Carolina (Eastern Region) Bbq Sauce, South Carolina Bbq Sauce, Centrifuged Bbq Sauce, Kentucky Bbq Sauce, North Carolina (Lexington Sty Le) Bbq Sauce, Red Coleslaw, White Coleslaw, Potato Salad, Fried Green Tomatoes, Fried Pickles, Remoulade Sauce, Corn Bread, Baked Beans, Buttermilk Biscuits, Pork Ribs, Pulled Pork Shoulder, Beef Brisket, Beef Short Ribs

Ingrediënten:
aardappelsalade, augurk, bonen, groene tomaat, gecentrifugeerde bbq saus, kansas city barbecue-saus, kansas rub, karnemelkbroodjes, kentucky bbq saus, maïsbrood, memphis bbq saus, memphis rub, north carolina (lexington-stijl) bbq saus, north carolina (lexington-stijl) bbq saus, east texas barbecue-saus, pulled pork van varkensschouder, remouladesaus, rode koolsla, runderklapstuk, runderspareribs, varkensribbetjes, witte koolsla en zuid carolina bbq saus

Soort:
vlees
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:

Snorrepotsje met pastinaakpuree

Ingrediënten:
aardappel, azijn, boter, kalfsfond, kalfsjus, kalfsstoofvlees, kruidkoek, melk, pastinaak, sjalot, slagroom, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Maaltijdsoep met verse tuinkruiden

Ingrediënten:
bot, groentebouillon, hacheevlees, lamsschouder, lavas, paprikapoeder, peper, peterselie, prei, savooiekool, uien, vastkokende aardappelen, verse tijm, witte kool, wortels, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Lamsschouder uit de oven met bonen

Ingrediënten:
aardappel, boter, droge witte wijn, groene kool, ingelegde tomaten, lamsstoofvlees, olie, peper, prei, witte bonen en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Lunch / buffet / avondmaal uit Liever lokaal:

Erwtensoep maar dan anders

Ingrediënten:
aardappel, doorregen spek, gele erwten, hamlappen, haverwortel, pastinaak, peper, prei, rookworst, rozijnenerwten, runderklapstuk, saucijsjes, schouderkarbonades, selderijblad, selderijknol, spliterwten, varkenspootje, winterwortelen, wortelpeterselie en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / soep/bouillon
Haal meer recepten op...