Diner / nagerecht uit Aan tafel met Verdi:
Ciglege al Lambrusco (Kersen in Lambrusco)
- Ingrediënten:
- citroenrasp, kaneelstokjes, kruidnagel, lambrusco, ontpitte kersen en suiker
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, ei, gember, gemberpoeder, honing, kaneelstokje, knoflook, kruidnagelpoeder, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode wijn, sinaasappel, sinaasappelschil, specerijen, steranijs, suiker, ui, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht uit Aan tafel met Verdi:
Diner / nagerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Bijgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Drinken uit Home made:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Drinken uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Home made:
Recept van Food & Friends:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Elzas:
Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / nagerecht / dessert uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Drank (alcoholisch) / dranken / fondue / drinken / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:
Diner / nagerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / nagerecht uit Moro Londen:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Drinken uit Zeeuwse pot:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Kooktechnieken: