Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloembotercitroencitroensapdroge witte wijneiknoflooklaurierlaurierbladolieparmezaanse kaaspeperpeterselierode paprikarode uirozemarijnsjalotsuikertijmtomaattomatenpureewaterwitte wijnwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Met bier geglaceerde zwarte bonen met pepers

Ingrediënten:
appaloosabonen, bier, chilibonen, chilipeper, chilipoeder, duivenerwten, honing, knoflook, melasse, olijfolie, peper, pintobonen, ui, zout, zwarte bonen en zwartoogbonen

Keuken:
Amerikaans
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:

Worst met roodloof, ui en speculaaskruiden

Ingrediënten:
anijs, boter, gemalen kardemom, kaneel, karwij, kweeperenpasta, nootmuskaat, olie, peper, radicchio, speculaaskruiden, walnoten, worst en zoete ui

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Crostini met paprika en ui in agrodolce

Ingrediënten:
balsamicoazijn, brood, extra vergine olijfolie, gele paprika, peper, rode paprika, rode ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Kwartels in witte-wijnsaus

Ingrediënten:
bouillon, kaneel, kwartel, mosterdpoeder, nootmuskaat, olijfolie, peper, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Witte bonen met shiitakes

Ingrediënten:
anastazibonen, appaloosabonen, borlottibonen, bruine linzen, cannellinibonen, gigantes, groene linzen, kidneybonen, knoflook, laurierblad, limabonen, olijfolie, paddenstoelenbouillon, peper, pintobonen, rozemarijn, shiitake, sojabonen, tijm, ui, witte boon, zout en zwartoogbonen

Keuken:
Zuid-Amerikaans
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Witte bonen met citroen

Ingrediënten:
citroenschil, droge witte wijn, kidneybonen, knoflook, komijnpoeder, koriander, olijfolie, peper, peterselie, pintobonen, sinaasappel, ui, witte bonen en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:

Salade van pompoen & rode ui

Ingrediënten:
avocado, balsamicoazijn, komijn, mosterd, nootmuskaat, olijfolie, peper, pompoenpitten, rode uien, honing en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Grote witte-bonensalade

Ingrediënten:
fijne mosterd, grote gedroogde witte bonen, knoflook, lente-ui, noten-azijn, olijfolie, peper, peterselie en zout

Keuken:
Frans / Italiaans
Soort:
salade / vegan
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Salade van witte kool

Ingrediënten:
appel, gerookt spek, komijnpoeder, komijnzaad, olie, peper, ui, witte kool, witte wijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade / azijn
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Witte bonensalade met tonijn

Ingrediënten:
chilipoeder, citroensap, gedroogde witte bonen, knoflook, laurierblad, lente-ui, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika op olie, tijm, tomaten, tonijnfilet op water en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vis
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:

Salade van gegrilde ui, paprika en linzen

Ingrediënten:
bosui, bruine linzen, extra vergine olijfolie, knoflook, peper, rode paprika, rodewijnazijn, suiker, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Zeeduivel met zoete ui, gember en saffraan

Ingrediënten:
geelwortelpoeder, gemberpoeder, kaneel, knoflook, olijfolie, peper, saffraandraadjes, sinaasappelbloesemwater, sultana's, ui, vastkokende aardappel, water, zeeduivelstaart en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Inktvis met ui - sepio con cebolla

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, pijlinktvissen, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...