Recept uit Eten met z'n allen:
Tomatensaus
- Ingrediënten:
- tomaat, laurierblaadjes, olijfolie, rozemarijn, bleekselderij, knoflook, tijm, tomatenpuree en uien
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, olie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Eten met z'n allen:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Provence:
Recept uit Chez Adriaan:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Sous vide:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro: