650 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbleekselderijbloembotercitroencitroensapdroge witte wijneiknoflookkruidnagellaurierbladolieolijfoliepeperpeterseliepreirode wijnsuikertijmtomaattomatenpureeuiwitte wijnwortelzoutzwarte peperkorrels
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Groentebouillon

Ingrediënten:
koolzaadolie, laurier, bladpeterselie, prei, tijm, spaanse ui, venkel, water en wortel

Soort:
soep/bouillon / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Kippenbouillon

Ingrediënten:
ijsblokjes, kippenbotten, kippenpoten, laurier, prei, ui, water en wortel

Soort:
soep/bouillon / sous-vide
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:

Runderfond

Ingrediënten:
knolselderij, laurier, peperkorrels, prei, soepvlees, tijm, ui, water, winterpeen en zout

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Recept uit Papa Kazmi:

Matar Pilav

Ingrediënten:
basmatirijst, doperwten, gemberwortel, kaneelstokje, knoflook, komijnzaad, kruidnagel, laurier, rijstolie, water, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Indiaas
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:

Bruine basissaus

Ingrediënten:
afsnijdsels van rund, bloem, laurier, peterseliestelen, tijm, tomatenpuree, ui, water en winterpeen

Soort:
vlees / saus/dressing/jus
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:

Visfond

Ingrediënten:
droge witte wijn, graten van witvis, knolselderij, laurier, olijfolie, peterselie, prei, ui, water en winterpeen

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Langoustineconsommé

Ingrediënten:
eiwit, langoustinekoppen, langoustineschalen, laurier, peperkorrels, selderij, tomatenpasta, ui, water en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
bouillon
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:

court-bouillon

Ingrediënten:
citroensap, cognac, grof zeezout, kruidnagel, laurier, peper, prei, selderij, tijm, ui, venkel, water, winterwortel en witte wijn

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Saffraanbouillon

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, laurier, prei, saffraandraadjes en water

Keuken:
Marokkaans
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Brine for Beef Cheek Pastrami

Ingrediënten:
chilivlokken, insta cure® 1, kaneelstokje, korianderzaad, kruidnagel, laurier, mosterdpoeder, roze peperkorrels, peperkorrels, zwart, bruine suiker, venkelzaad, water en zout

Soort:
pekel en marinades
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Sauerkraut - Zuurkool

Ingrediënten:
appel, jeneverbessen, karwijzaad, laurier, water, witte kool en zout

Keuken:
Frans / Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
groenten en aardappels
Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Basisrecept uit Portfolio:

Rundvleesbouillon

Ingrediënten:
broeipoot, knoflook, laurier, prei, schenkel, ui, water en winterpeen

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Fischfond - Visfond

Ingrediënten:
droge witte wijn, laurier, peterseliestelen, selderij, tijm, visgraten, vissenhuid, vissenkoppen, water, witte peperkorrels, witte wijnazijn en wortel

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / bouillon / kruiden
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Ingelegde uien

Ingrediënten:
laurier, mosterdzaad, peperkorrels, sjalot, ui, water en witte wijnazijn

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / condiment / conserven
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Runderbouillon

Ingrediënten:
knoflook, koolzaadolie, laurier, peperkorrels, bladpeterselie, prei, runderbotten, tijm, spaanse ui, water en wortel

Soort:
soep/bouillon / sous-vide
Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Bijgerecht uit Cajun koken:

Creoolse kidneybonen

Ingrediënten:
bleekselderij, cajunkruiden, gedroogde kidneybonen, gedroogde oregano, groene paprika, knoflook, laurier, pimentpoeder, ui, varkenspoot en water

Keuken:
Cajun
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Shmeunka - Penssoep

Ingrediënten:
cayennepeper, knoflook, koriander, laurier, paprikapoeder, pens, raapje, water en wortel

Keuken:
Tunesisch / Sefardisch / Joods
Soort:
soep/bouillon / orgaanvlees
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Geweckte zoetzure komkommer

Ingrediënten:
azijn, dille, karwijzaad, komkommer, kruidnagel, laurier, peperkorrels, suiker, water en zout

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Haal meer recepten op...