Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Vol-au-vent (kippenpastei)
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignon, citroensap, kip, kruidnagel, laurier, prei, selderij, tijm, ui en wortel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, runderbouillon, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Home Made winter:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag: