Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Schiffala
- Ingrediënten:
- gezouten en gerookte varkensschouder, kruidnagel, laurier, mierikswortel, mosterd en ui
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- varkensvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, bloem, boter, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, specerijen, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Deutsche Küche:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Lunch uit Hoe te eten:
Recept uit Honey & co:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Basisrecept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit Soepen:
Recept uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt: