64 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbieslookbroodcitroencitroensapdilleeiknoflookkomkommerlauriermosterdolijfoliepeterselierode paprikarode uiselderijsuikertijmtomaatuiwaterwortelzoutzure roomzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Buffalo chicken salad

Ingrediënten:
arachideolie, bindsla, blauwschimmelkaas, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, kipfilet, knoflook, mayonaise, peper, peterselie, pikante saus, zout en zure room

Keuken:
Amerikaans
Soort:
salade
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Crudités

Ingrediënten:
babymaiskolf, bleekselderij, broccoli, citroensap, dijonmosterd, gele paprika, kerstomaat, komkommer, limoensap, mayonaise, mierikswortelsaus, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rode paprika, rodewijnazijn, selderijzout, sugar snaps, verse basilicum, verse bieslook, verse dragon, verse gemengde kruiden, verse peterselie, worcestersaus, zout en zure room

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:

Crostini con uova Eieren op toast

Ingrediënten:
augurk, boter, brood, ei, ingemaakte bleekselderij, ingemaakte bloemkool, ingemaakte pepers, ingemaakte wortel, kappertjes, mayonaise, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gepocheerde tonijn-aardappelrol

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bleekselderij, ei, eiwit, kappertjes, mayonaise, parmezaanse kaas, peterseliesteeltjes, tonijn op olie, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner uit Koude keuken:

Kalkoenborst à la jardinière

Ingrediënten:
ananassap, ananas uit blik, bleekselderij, champignons uit blik, cognac, doperwten, ei, gemberpoeder, kalkoenborst, mayonaise, olie, peterselie, room, selderijzout, tabasco, tomaten, vleesbouillon, witte peper, wortelen en zout

Keuken:
Frans
Soort:
salade / gevogelte
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Langouste "Grand Chef"

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, cayennepeper, ei, gevulde groene olijven, kerriepoeder, langoest, laurier, mayonaise, peperkorrels, peterselie, room, tijm, tomaten, truffel uit blik, water, witte wijn, wortel, zout en zwarte olijven

Keuken:
Duits
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Down to earth:

Kip-kerriesalade

Ingrediënten:
appel, bleekselderij, citroengras, citroenrasp, citroensap, crème fraîche, fijn zeezout, gembervocht, gerookte kipfilet, granny smith, kerriepoeder, kipfilet, kippenbouillon, kropsla, mayonaise, mirin, olijfolie, roze peper, sjalot, sushiazijn, kruiden en witte wijn

Soort:
salade / gevogelte
Een recept uit Sonja Bakker - Bereik je ideale gewicht !

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:

Kipsalade

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, gerookte kipfilet, maggi, mandarijnen op sap, peper, ui, witlof, witte druiven en yofresh

Soort:
salade / gevogelte
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Kreeftensalade - lobster salad

Ingrediënten:
citroensap, kreeft, mayonaise, mosterd, peper, selderij, sour cream, tomaat en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Vissoep met rouille

Ingrediënten:
afsnijdsels van vis, baguette, bleekselderij, cayennepeper, droge witte wijn, witvis, gruyerekaas, harissa, knoflook, knoflookmayonaise, krab, laurier, olijfolie, passata, peper, peterselie, saffraan, sinaasappelschil, tijm, ui, venkel, visgraten en zeezout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Remoulade Sauce

Ingrediënten:
bieslook, birds-eye chilipeper, citroensap, dijonmosterd, grove mosterd, hot sauce, knoflook, mayonaise, peterselie, selderij, selderijblad, worcestershiresaus, zoete hongaarse paprikapoeder en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Bijgerecht uit Koude keuken:

Komkommersla

Ingrediënten:
appel, citroensap, dille, komkommer, mayonaise, room, selderij, selderijzout, sinaasappel, witte peper en zout

Keuken:
Duits / Joegoslavisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Kalkoenmousse

Ingrediënten:
brood, eikenbladsla, friseesla, fritessaus, gembersiroop, kalkoenfilet, kerrie, magere smeerkaas, mayonaise, peper, peterselie, pijnboompitten, selderij, tomaat, witte gelatine, witte wijnfond, zachte roomkaas, zonnebloempitten, zout en zure room

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Parelhoenmousse

Ingrediënten:
brood, eikenbladsla, friseesla, fritessaus, gembersiroop, kerrie, magere smeerkaas, mayonaise, parelhoenfilet, peper, peterselie, pijnboompitten, selderij, tomaat, witte gelatine, witte wijnfond, zachte roomkaas, zonnebloempitten, zout en zure room

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Kipmousse met gerookte kip

Ingrediënten:
brood, eikenbladsla, friseesla, fritessaus, gembersiroop, gerookte kipfilet, kerrie, magere smeerkaas, mayonaise, peper, peterselie, pijnboompitten, selderij, tomaat, witte gelatine, witte wijnfond, zachte roomkaas, zonnebloempitten, zout en zure room

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Falafel met knofooksaus

Ingrediënten:
bieslook, bloem, cayennepeper, citroensap, cognac, crème fraîche, ei, kikkererwten, knoflook, komijnpoeder, lente-ui, mayonaise, peterselie, selderij, suiker, tahinpasta, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Rauwe groenten - crudités

Ingrediënten:
azijn, dijonmosterd, ei, groenten, komkommer, mayonaise, olijfolie, radijs, rode biet, selderij, tomaat, verse basilicum, verse dragon, verse peterselie, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees
Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...