Recept uit Heel veel veg!:
speltotto met erwtjes, citroen en hazelnoten
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, citroen, diepvrieserwten, groentebouillon, knoflook, olijfolie, parelspelt, ui en zout en peper
- Soort:
- vegan / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, koriander, kruiden, munt, olijfolie, peper, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Heel veel veg!:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Bonen!:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Morito:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht uit Tajine:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit I love groente:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Home made: