Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Kreeft "Grand Maitre"
- Ingrediënten:
- belgisch bier, boter, eidooier, double cream, kreeft, olie, peterselie, sjalot en wortel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bloem, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, plantaardige olie, runderbouillon, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Lunch / avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:
Diner / voorgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Ontbijt / brunch / lunch / avondmaal uit A propos bistro:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy: