Recept uit Keukendagboek 2:
Lams-'ossobuco' met pappardelle en peterselie
- Ingrediënten:
- boompitten, boter, walnoten, groenten, ui, kastanjes, kool, lamsvlees, noten, olijfolie, pasta, peper, peterselie, room en zout en peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, prei, sjalot, slagroom, tijm, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Bijgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Ontbijt uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Lunch / snack of tussendoortje uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Recept uit Bijzondere groentegids:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Brunch / lunch uit Home Made winter:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken: