Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, munt, olie, parmezaanse kaas, peper, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Happy Days met the Naked Chef:
Lunch / bijgerecht uit Home made:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Buffet / bijgerecht uit Veg!:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Gemüse! :
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal: