Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Boeuf en Miroton (1746)
- Ingrediënten:
- ansjovis, coulis, kappertjes, knoflook, peper, peterselie, runderborst, sjalot en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, bouquet garni, citroensap, ei, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, prei, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit Istanbul:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De worst story:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De worst story:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Lunch / buffet / avondmaal uit Liever lokaal:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken: