Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Lever met citroen - fegato al limone
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, lever, olijfolie, peper, verse bladpeterselie en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, boter, citroen, droge witte wijn, ei, eidooier, knoflook, kruiden, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Het tapas boekje:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Bijgerecht uit Fast food:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / tussengerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia: