Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Gebakken kalfslever met sherry en citroen
- Ingrediënten:
- citroen, droge sherry, kalfslever, olijfolie, peper, peterselie, roomboter, ui en zout
- Soort:
- orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, koriander, kruiden, munt, olie, olijfolie, peper, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Recept uit Heel veel veg!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Morito:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht uit Tajine:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek: