245 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebloembotercitroencitroensapeiknoflookkomkommerkruidenmelkolieolijfolieparmezaanse kaaspeperrode uisjalotsuikertijmtomaatuivleeswaterzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

giovanna’s gehakt- balletjes

Ingrediënten:
basilicum, bladpeterselie, brood, eieren, extra vergine olijfolie, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, pecorino, tomaten, tomatensaus, ui en varkensgehakt

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht uit Made in Italy:

Sardine alla rivierasca - Gebakken gevulde sardines

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, broodkruim, giorgios vinaigrette, knoflook, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rucola, san marzano-tomaten, sardines, witbrood, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Biparmentier

Ingrediënten:
aardappel, bladpeterselie, boter, brood, extra vergine olijfolie, groene olijven, groentebouillon, nootmuskaat, pompoen, prei, room, salie, sjalot en tuinkruiden

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Salsa verde

Ingrediënten:
basilicum, cayennepeper, gladde peterselie, ingelegde ansjovisfilet, kappertjes, olijfolie, witbrood, witte wijn, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
sauzen
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Kaasfondue met kruiden

Ingrediënten:
bieslook, brandewijn, citroensap, dille, donkerbruin brood, droge witte wijn, emmentaler, hollandse gatenkaas, kernhem kaas, kervel, knoflook, maïzena, oregano, peterselie en tuinkruiden

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Kruidenkorst

Ingrediënten:
basilicum, broodkruim, olijfolie, peterselie, rozemarijn en salie

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een jaar in Toscane:

Pansanella - Broodsalade

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, komkommer, olijfolie, peterselie, toscaans brood, ui, wijnazijn, zoete tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
salade / vegan
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Spaghetti met gehaktballetjes

Ingrediënten:
basilicum, boter, gemalen komijn, half-om-halfgehakt, kaneelpoeder, knoflook, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rode ui, spaghetti, tomaat in blik en witbrood

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:

Champignons met room op toast

Ingrediënten:
bieslook, boterhammen, champignons, dille, groene kruiden, olijfolie, peterselie, selderij, knoflook en uien

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:

Groene gazpacho

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, griekse yoghurt, groene chilipeper, groene paprika, jonge spinazie, knoflook, minikomkommer, olijfolie, peterselie, sherryazijn, suiker, walnoten, water, witbrood, witte peper, zout en zuurdesembrood

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:

Koolrollade

Ingrediënten:
bakvet, basilicum, ei, groentebouillon, half-om-halfgehakt, lavas, melk, oud brood, peper, peterselie, rijst, room, tijm, tomatenpuree, varkensgehakt, vleesbouillon, witte kool en zout

Keuken:
Duits
Haal meer recepten op...