Recept uit De keuken van de pure smaak:
Visfumet
- Ingrediënten:
- laurier, olijfolie, peterselie, prei, tijm, ui, visgraten van griet, visgraten van tarbot, visgraten van tong, witte wijn en zwarte peperkorrels
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, peper, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit Kochen für zwei:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Bijgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit La Mère Brazier:
Recept uit La Mère Brazier:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit Keukenlab:
Bijgerecht uit Eten en zo:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept uit Het literaire eetboek:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het literaire eetboek:
Basisrecept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty: