Recept uit Kochen für zwei:
Marinade voor haas
- Ingrediënten:
- bleekselderij, jeneverbessen, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, peperkorrels, peterseliestengels, port, pruimedant, rode wijn, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- vegan / marinade
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, peper, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit De keuken van de pure smaak:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Bijgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit La Mère Brazier:
Recept uit La Mère Brazier:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit Keukenlab:
Bijgerecht uit Eten en zo:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit Het literaire eetboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het literaire eetboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Basisrecept uit De originele recepten van Henk Savelberg: