Recept uit Proef Puglia:
asperge- frittata
- Ingrediënten:
- bieslook, brood, eieren, focaccia, groene asperges, lente-uitjes, olijfolie, volle melk en zachte geitenkaas
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, citroensap, ei, karnemelk, knoflook, kruiden, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode ui, room, sjalot, slagroom, tijm, volle melk, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Proef Puglia:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / voorgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Nopi:
Avondmaal uit Nooit meer diëten:
Recept uit Pannenkoeken:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Fast Food:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Recept uit eten met nijntje:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas: