Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Pompoensoep
- Ingrediënten:
- aardappels, melk, oranje pompoen, suiker, witte peper, zout en zure room
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelmeel, bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, eidooier, eiwit, groente, kaneel, kaneelstokje, knoflook, maïzena, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, slagroom, ui, volle melk, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / nagerecht / basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:
Diner / nagerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / nagerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:
Bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Diner / tussengerecht / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept van Okoko recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / nagerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Okoko recepten:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / nagerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / nagerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Recept uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / nagerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken: