Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Lakerda - gezouten bonito en Garato - gezouten makreel
- Ingrediënten:
- bonitofilet, citroen, makreelfilet, ui en zout
- Keuken:
- Sefardisch / Joods
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, groene paprika, knoflook, komkommer, laurierblad, lente-ui, melk, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, sjalot, suiker, tomaat, water, witte wijn, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit Zuur:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Zuur:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw: