Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Kip met druiven
- Ingrediënten:
- blauwe druiven, boter, citroensap, kipfilet, olijfolie, sjalot, wijnbladeren, witte druiven en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, slagroom, suiker, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Bijgerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Hoe te eten:
Lunch / bijgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / voorgerecht uit Sous-vide thuis:
Recept uit La Mère Brazier:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Bijgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Wild en gevogelte:
Picknick uit Kochen für zwei: