Recept uit India:
Vijfspecerijenmengsel
- Ingrediënten:
- fenegriekzaad, geel mosterdzaad, kalonjizaad, komijnzaad, nigellazaad en venkelzaad
- Keuken:
- Indiaas
- Soort:
- kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, cayennepeper, citroen, citroensap, ei, gember, kaneel, kikkererwten, knoflook, komijn, koriander, korianderzaad, kurkuma, munt, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode ui, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit India:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept van Chickslovefood:
Recept uit Anatolië:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit The Naked Chef is terug:
Recept uit Puur genieten 2:
Recept uit Speisekammer:
Picknick / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Recept uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit 1 groente in de hoofdrol:
Bijgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wrap 'n roll:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Rauw:
Recept uit India:
Recept uit Smart BBQ:
Bijgerecht uit Indonesie:
Basisrecept uit Ingrediënten:
Lunch / avondmaal uit Wereldbroodjes:
Recept uit Lima - het kookboek:
Diner / bijgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit Het Hummus kookboek: