257 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroencitroensapeikaneelknoflookkruidenlaurierolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselierijstspecerijensuikertijmtomaatuiwitte wijnwortelzeezoutzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Saffraan-lasagne van geroosterde groente

Ingrediënten:
basilicum, bloem, broccoli, cherrytomaten, chilipeper, courgette, eieren, groente, groenten, harde bloem, rode ui, knoflook, lasagne, water, olijfolie, oregano, paprika, pasta, pastadeeg, peterselie, puntpaprika, saffraan, tomaten, uien, zout en 
zout en peper

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Ontbijt / diner / snack of tussendoortje / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Shirberebj - Iraanse rijstepudding

Ingrediënten:
gemalen kardemom, melk, risottorijst, saffraandraadjes, saffraanpoeder, suiker en water

Keuken:
Iraans / Sefardisch / Joods
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Safransalz - Saffraanzout

Ingrediënten:
fleur de sel, grof zeezout, saffraandraadjes en water

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan / inmaak
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Rijst met dille en tuinbonen

Ingrediënten:
basmatirijst, gemalen kaneel, gemalen komijn, jonge tuinbonen, saffraandraadjes, verse dille, water en zout

Keuken:
Iraans
Soort:
diversen / rijst / vegetarisch / boter en olie
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Saffraanbouillon

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, laurier, prei, saffraandraadjes en water

Keuken:
Marokkaans
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Bijgerecht uit NAJAT:

Zwarte of gele tuile

Ingrediënten:
bloem, inktvisinkt, olie, saffraandraadjes en water

Keuken:
Marokkaans
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Pasta met sardinesaus uit Sicilië

Ingrediënten:
ansjovisfilet, blauwe rozijnen, bucatini, droog broodkruim, extra vergine olijfolie, peper, perciatelli, pijnboompitten, saffraandraadjes, saffraanpoeder, sardines in olijfolie, tomatenpuree, ui, venkelgroen, verse sardines, water, wilde venkel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vis
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

zeeduivel op moors-arabische wijze

Ingrediënten:
olijfolie, pijnboompitten, rozijn, saffraandraadjes, spaanse ui, water, witte fruitige wijn, zeeduivelstaart, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans / Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Zeeduivel met rozijnen

Ingrediënten:
fruitige witte wijn, gele rozijnen, olijfolie, pijnboompitten, saffraandraadjes, spaanse ui, water, zeeduivel, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / vis / feestdagen
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Intria - Marokkaanse kip met pasta

Ingrediënten:
bladpeterselie, dunne pasta, gemberpoeder, kaneel, kip, koriander, kurkuma, olie, peper, saffraandraadjes, saffraanpoeder, ui, vermicelli, water en zout

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Soort:
gevogelte
Haal meer recepten op...