Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Ping tang yuan ti - Roodgestoofe varkenspoot met bruine suiker
- Ingrediënten:
- bruine suiker, gember, sojasaus, ui, varkenspoot en zonnebloemolie
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bruine basterdsuiker, bruine suiker, citroensap, donkere sojasaus, ei, gember, ketjap manis, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, limoensap, maïzena, olie, peper, rijstazijn, sambal oelek, sesamolie, sesamzaad, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:
Buffet / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Smokey goodness:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Rauw:
Recept uit Smokey goodness:
Diner / nagerecht uit Retour Japan:
Recept uit Wrap 'n roll:
Recept uit Wrap 'n roll:
Bijgerecht uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een dag bij elBulli:
Recept uit The Naked Chef is terug:
Bijgerecht uit The naked chef:
Bijgerecht uit Hoe te eten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nigella Express:
Recept uit De Dikke van Dam:
Bijgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud: