Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Zwaardvis met tomatenkruidensaus
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, droge witte wijn, kervel, margarine, marjolein, olijfolie, peterselie, sjalot, suiker, tijmblaadjes, trostomaat en zwaardvis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, sjalot, slagroom, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Noma:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / voorgerecht uit Allerlekkerst Zomer:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Margriet kookboek:
Snack / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: